Hvem er vi?
Politihundeforeningen i Vordingborg er en forening for hundesportsinteresserede hundeejere. I foreningen optrænes hundens medfødte brugsegenskaber samt hundens lydighed over for ejeren.
I foreningen afholdes konkurrencer, hvor hund og fører kan fremvise resultatet af træningsindsatsen.

Foreningen er primært en konkurrenceforening, men ønsker man ikke at deltage i konkurrencer med sin hund, kan man deltage i det øvrige foreningsliv og derved holde sin hund mentalt sund med træningsopgaver efter foreningens program, hvor f.eks. næsearbejde prioriteres højt

Foreningen har pt. 40 medlemmer.

Herudover tilbyder foreningen 2 gange årligt alle hundeejere deltagelse i et lydighedskursus Kurserne afvikles forår og efterår.

Det er vores helt klare mening at en trænet hund, næsten altid er en hund i harmoni med sig selv, da den for afløb for sin energi og instinkter på træningspladsen og ikke i hjemmet.

Brugernavn:

Kodeord:

Husk mig

[ ]

Ingen begivenheder denne måned.

Begivenheds-forklaring

Officielle konkurrencer