Træning
Træning i vores forening:

Miljøtræning

Denne træning bør hundeføreren starte med hjemme. Den går ud på, at hvalpen gøres fortrolig med omgivelserne, naboens børn og kat, genboens hund, markens dyr, byens folkevrimmel, banegårdens støj, trapper, mørke kældre, at køre bil o.s.v. - alt med henblik på at gøre hunden selvsikker, således at den bedre kan koncentrere sig om en opgave uden at føle sig presset af omgivelserne.

Den første officielle prøve er kåringen, som er identisk med politiets godkendelsesprøve

For at stille til en kåring med en hund, skal den være stambogsført i Dansk Kennel Klub.

Endvidere skal den af race være en af følgende: Bouvier des flandres, Boxer, Briard, Dobermann, Groenendael, Hovawart , Hunde af Sennenhund-familien, Hunde af Retriever-familien, Lakenois/Laeken, Malinois/Mechelaer , Riesenschnauzer, Rhodesian Ridgeback, Rottweiler, Schæferhund, Tervueren,

Enkelte hunde af følgende racer har dog fået dispensation til kåring: Border Collie, Akita inu, Beauceron, Broholmer, Polski Owczarek Nizinny, Sort Russisk terrier, Weimaraner.

Læs om foreningens Konkurrenceprogram

Brugernavn:

Kodeord:

Husk mig

[ ]

Ingen begivenheder denne måned.

Begivenheds-forklaring

Officielle konkurrencer